Contentcreatie en copywriting

Ben jij op zoek naar een bedrijf dat content creëert voor jouw website? Wij helpen je hier graag bij. Schrijven, online marketing en reizen zijn onze passies. Bedrijven als Zoover en Vacanceselect gingen je al voor. Wij hebben de nodige ervaring om jouw website naar een hoger level te tillen.

Waarom contentcreatie en copywriting?

Goede content zorgt ervoor dat je gevonden wordt in Google en leidt dus tot hogere conversies. Daarnaast keren bezoekers sneller terug naar jouw website. Contentcreatie is simpelweg niet meer weg te denken als het gaat om online marketing. Wij snappen dat het niet altijd even makkelijk is en het veel tijd in beslag neemt. En daarom bieden wij graag hulp.

Content op verschillende niveau's

Wij kunnen jou op verschillende manieren helpen met de contentcreatie voor jouw website:

Blogs

Bloggen is ons op het lijf geschreven. Goede blogs zorgen voor een hogere positie in Google en natuurlijk is het een perfecte manier om jouw lezers te inspireren. Wij vinden het heerlijk om te schrijven over bijvoorbeeld bestemmingen en plekken om te overnachten. Natuurlijk ben je als bedrijf vrij om onderwerpen van blogs te bepalen maar wij helpen je hier ook graag bij.

Storytelling vinden wij belangrijk. Wij zijn ervan overtuigd dat persoonlijkheid heel erg belangrijk is als het gaat om contentcreatie. In elke tekst die wij schrijven, of het nu gaat om een blog of een post op social media, proberen wij dit persoonlijke aspect terug te laten keren. Dit omdat wij denken dat je als organisatie op deze manier veel geloofwaardiger overkomt en je zo een band creëert met je websitebezoekers.

Landingspagina's

Bezoekers via zoekmachines naar een bepaalde pagina op jouw website leiden? Wij helpen je met het creëren van landingspagina’s die op het gebied van leesbaarheid en SEO perfect zijn.

Detailpagina's

Ben je een aanbieder van diverse bestemmingen? Natuurlijk wil je ervoor zorgen dat je websitebezoekers over elke bestemming van alles kunnen lezen. Van de faciliteiten tot informatie over de accommodaties en omgeving. Daar draaien we onze hand niet voor om. Naast informeren inspireren wij bezoekers op deze manier wat weer leidt tot hogere sales.

Folder of brochure

Een folder of brochure nodig om jouw bedrijf op de kaart te zetten? Wij schrijven met liefde alle teksten. 

Brandbook

Contentstrategie bepaald? Wij leggen alles vast in een brandbook; huisstijl (logo gebruik, kleurgebruik) en tone of voice, alles in één document. 

Hi! Ik ben Renske, als Content Marketeer bij RED Online Marketing help ik organisaties met het creëren van content. Kan ik iets voor jou doen?
Neem contact op