Wij zijn er bij! Vakdag ‘Het vakantiepark van de toekomst’

De Vakdag ‘Het vakantiepark van de toekomst’, dit jaar de tweede editie, wordt gehouden bij Recreatiepark TerSpegelt, Nederland op dinsdag 12 juni aanstaande.

Vijftien sprekers uit binnen en buitenland zullen de bezoekers aan de Vakdag ‘Het vakantiepark van de toekomst’ inspireren met hun succes verhalen en uitdagingen voor de toekomst in dag- en verblijfsrecreatie. Zo is er onder andere aandacht voor de opmars van de Waterparken en bijzondere Glamping accommodaties zoals de HouseBoats en TreeTents.

En er is nog meer te beleven tijdens deze vakdag! U krijgt uiteraard een uitstekende lunch aangeboden bij het Innovatie Plein waar toeleveranciers hun producten en diensten presenteren. Wij kijken ook nu al uit naar de uitreiking van de Award Het Vakantiepark van de Toekomst 2018! Wie wordt de opvolger van de Beerze Bulten?

De Vakdag ‘Het vakantiepark van de toekomst’ is een evenement dat u eigenlijk niet mag missen. Uiteraard zult u ook veel collega’s ontmoeten en voldoende inspiratie opdoen!

Ook RED Online Marketing is tijdens deze vakdag als standhouder aanwezig

Technologische ontwikkelingen gaan steeds sneller, het internet wordt nog belangrijker en Artificial Intelligence (AI) haalt ons bijna in. Hoe ziet jouw marketingstrategie eruit in dit online tijdperk? Ga je mee in deze vliegensvlugge wereld? Dan zal je zien dat de winst makkelijk wordt behaald! De specialisten van RED Online Marketing helpen graag met het uitvoeren van een unieke marketingstrategie.

Plan alvast een afspraak met ons in!

Wilt u ons spreken tijdens de Vakdag en alvast een afspraak maken? Dat kan via onze website! Of wij zien u vanzelf tijdens de Vakdag ‘Het vakantiepark van de toekomst’: Klik hier om u aan te melden voor deze dag.

Meer informatie over de Vakdag ‘Het vakantiepark van de toekomst’? www.hetvakantieparkvandetoekomst.nl

Deel dit bericht:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Vrijblijvend kennis maken?

Vul het contactformulier in en wij nemen contact met je op

RED nieuws ontvangen?

0
Inschrijvingen

Ondernemers, managers & marketeers in travel & leisure die maandelijks wél al het RED nieuws ontvangen