RED Online Marketing opnieuw hoog in de Emerce100!

Emerce100 editie 2020

Met trots mogen wij vertellen dat RED Online Marketing voor het tweede jaar op rij hoog in de categorie Digitale Marketingbureaus van de Emerce100 staat. 


Wij zijn blij dat we dankzij onze klanten met een beoordeling van 5 sterren een gedeelde tweede plek hebben kunnen bemachtigen.

Emerce100

Emerce100 is een lijst van de beste bedrijven in de e-business. Deze lijst wordt elk jaar opnieuw gemaakt. Dit jaar is de vijftiende editie van de Emerce100. Voor de editie van 2020 zijn maar liefst 868 bedrijven beoordeeld. Deze lijst is onderdeel van het vakblad Emerce. Er wordt beoordeeld op: 

  • Kennis/know-how
  • Prijs-kwaliteitverhouding
  • Betrouwbaarheid
  • Flexibiliteit

Hoe gaat RED te werk?

Wij hebben een team van online marketeers die gespecialiseerd zijn in de verschillende aspecten van online marketing zoals: e-mailmarketing, SEO, SEA en strategisch advies. We gaan graag het gesprek met je aan om te kijken wat jouw wensen zijn. Aan de hand van jouw wensen stellen wij intern een team samen dat voor jou aan de slag gaat.

Bedankt!

Team RED wil alle klanten bedanken voor het vertrouwen dat zij in ons hebben. Wij zijn trots op onze klanten en deze notering in de Emerce100.

Deel dit bericht:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Vrijblijvend kennis maken?

Vul het contactformulier in en wij nemen contact met je op

RED nieuws ontvangen?

0
Inschrijvingen

Ondernemers, managers & marketeers in travel & leisure die maandelijks wél al het RED nieuws ontvangen