RED Online Marketing nummer 1 in de Emerce100!

Met trots kunnen wij vertellen dat RED nummer 1 is geworden in de categorie Digital Marketingbureaus van de Emerce100. Met 6 sterren heeft RED de eerste plaats behaald. Dit is bijzonder, want nog nooit eerder heeft een organisatie 6 sterren in de Emerce100 behaald.

Emerce100

De Emerce100 wordt jaarlijks door het vakblad Emerce uitgegeven. Ook dit jaar heeft er een imago-onderzoek plaatsgevonden onder organisaties werkzaam in Online Marketing, ICT of e-business. De respondenten van dit onderzoek zijn ook werkzaam in deze branches. Meer dan 600 organisaties zijn beoordeeld op de volgende onderdelen:

  • Kennis/know-how
  • Prijs-kwaliteitverhouding
  • Betrouwbaarheid
  • Flexibiliteit

Roy over de Emerce100 prijs

‘’Wat een prachtig nieuws! Ik vind dit een mooie waardering van onze klanten. Ik ben super trots op ons team dat we dit hebben bereikt. In 2019 zijn we gestart met veel nieuwe klanten en is ons team flink uitgebreid. Deze prijs is een mooie waardering om de groei van RED voor te zetten.’’, aldus Roy Platje, eigenaar RED Online Marketing. Al sinds 2006 zijn wij actief in het uitvoeren van online campagnes voor bedrijven in de reis- en recreatiebranche.

Hoe gaan wij te werk als marketing bureau?

Ons team bestaat uit verschillende online marketing specialisten. Zo kunnen wij onder andere SEO, SEA, e-mailmarketing uitvoeren en strategisch en conversie advies geven. Tijdens het kennismakingsgesprek staat jouw wens centraal, zodat wij de best passende oplossing kunnen vinden voor jouw organisatie. 

Vervolgens wordt intern het online marketing team samengesteld en gebriefd over de nieuwe klant. Uiteindelijk gaat het specialistische marketing team voor jou aan de slag om de vastgestelde doelstellingen te behalen of zelfs te overtreffen!

Succesvol online groeien?

We zijn hartstikke trots dat we de nummer 1 hebben bereikt in de Emerce100. Benieuwd wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen? Vul het formulier in en maak vrijblijvend kennis met onze online specialisten.

Deel dit bericht:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Vrijblijvend kennis maken?

Vul het contactformulier in en wij nemen contact met je op

RED nieuws ontvangen?

0
Inschrijvingen

Ondernemers, managers & marketeers in travel & leisure die maandelijks wél al het RED nieuws ontvangen