“Wees authentiek bij Online Marketing” – Roy Platje

Dit artikel verscheen eerder in ANVR View 1 van 2017. Geschreven door Lolke van der Heide. Lees hier het gehele artikel: http://magazine.anvr.nl/view1701#!/authentiek De ANVR heeft samen met RED Online Marketing een gratis Online Marketing Masterclass georganiseerd en herhaalt, wegens groot succes, op 7 februari 2017 de Online Marketing Masterclass. Belangrijkste marketingadvies aan reisondernemingen: authenticiteit is beter dan perfectie.

Wees authentiek, niet perfect

Een foto genomen tegen het zonlicht in of per ongeluk een dikke duim in beeld? Geen probleem allemaal, vindt Roy Platje, eigenaar van RED Online Marketing en mede-cursusleider van de masterclass Online Marketing. “Ons advies aan reisondernemers is: maak het beeld niet overdreven mooi. Eerlijke en juiste informatie, die de consument ook kan controleren is veel belangrijker. Het beeld hoeft niet perfect te zijn.”

ANVR Online Marketing Masterclass 7 februari 2017

De eendaagse masterclass van RED en de ANVR, eind 2016, was zo succesvol dat er een vervolg komt, op 7 februari. Platje: “De eerste keer zaten we hutjemutje omdat het aantal deelnemers veel groter was dan we hadden verwacht. Voor de tweede sessie hebben we daarom een grotere zaal afgehuurd.” RED Online Marketing is een bedrijf dat uitsluitend werkt voor de reisbranche en dus een 1-op-1-match aanbiedt. Wat is de insteek van de masterclass bij de ANVR? Roy Platje noemt de vier hoofdthema’s:

Meer informatie of erbij zijn?

Enthousiasme en reden genoeg dus om je als ANVR-lid nu nog snel gratis in te schrijven voor de 1-daagse Masterclass ‘Online Marketing’ op 7 februari a.s. Hier vind je meer informatie over de Masterclass. Dit artikel verscheen eerder in ANVR View 1 van 2017. Geschreven door Lolke van der Heide. Lees hier het gehele artikel: http://magazine.anvr.nl/view1701#!/authentiek

Deel dit bericht:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Vrijblijvend kennis maken?

Vul het contactformulier in en wij nemen contact met je op

RED nieuws ontvangen?

0
Inschrijvingen

Ondernemers, managers & marketeers in travel & leisure die maandelijks wél al het RED nieuws ontvangen