RED Online Marketing en Blogs4Travel gaan samen verder…Even voorstellen:

Richard Otten

Richard Otten

Richard is geen onbekende in de recreatiebranche. Gevoed door een passie voor Frankrijk, toerisme en recreatie is hij al 14 jaar ondernemer en richtte hij bedrijven op zoals Blogs4Travel, Glamping.nl, TeamAnimation en France-Compagnie.

Naast zijn huidige werkzaamheden als Partner en Country Manager Frankrijk voor RED Online Marketing, heeft hij zijn eigen podcast (over Toerisme, recreatie en vrij tijd), schrijft hij columns voor bijvoorbeeld de Rekreavakkrant en is hij correspondent voor de Benelux voor Glamping Business Magazine en het Franse vakblad Décicions.

Daarnaast spreekt hij op grote evenementen als de Vakantiebeurs, Glampingshow UK en Glamping Summit USA en tijdens webinars en gastcolleges. Hij is ook docent geweest aan de BUAS in Breda en de TIO in Rotterdam, en hij is betrokken bij het afstudeertraject op de hogeschool Rotterdam.  In zijn rol als online marketeer heeft hij menig grote spelers in de toeristische industrie mogen adviseren en ondersteunen in strategische vraagstukken.

Zijn kracht? Die ligt in het verbinden van mensen, het ontwikkelen van nieuwe ideeën en het op innovatieve wijze realiseren van zijn ambities.

 

 

Renske Swarts 

Renske Swarts

Mensen kennen Renske als een enthousiast persoon die altijd in is voor nieuwe avonturen. Ze combineert haar passie voor de Franse taal, kennis van de toeristische branche en voorliefde voor reizen graag om de klanten van RED Online Marketing van passend marketingadvies te voorzien. Haar specialiteiten liggen op het gebied van strategie, branding en contentcreatie en haar wens is om reisbedrijven van krachtige content te voorzien op alle passende kanalen.  

Voordat Renske bij RED Online Marketing gestart is, heeft zij 5 jaar gewerkt voor Blogs4Travel waar zij meteen na haar master is aangesloten. Ook is ze jaren nauw betrokken geweest bij TeamAnimation, waarvoor ze meerdere zomers in Frankrijk gewerkt heeft en verantwoordelijk was voor de marketing. Renske heeft Communicatie- en Informatiewetenschappen en Bedrijfskunde gedaan, waarna ze zich gespecialiseerd heeft in het adviseren van organisaties op het gebied van communicatie.

Bij RED Online Marketing zal Renske aan de slag gaan als projectmanager content, maar ze zal ook helpen de Franse tak van RED verder te ontwikkelen. Naast haar werk bij RED Online Marketing is Renske aangesloten bij de Universiteit Utrecht waar zij verschillende communicatievakken geeft. 

 

Deel dit bericht:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Vrijblijvend kennis maken?

Vul het contactformulier in en wij nemen contact met je op

RED nieuws ontvangen?

0
Inschrijvingen

Ondernemers, managers & marketeers in travel & leisure die maandelijks wél al het RED nieuws ontvangen