RED Online Marketing brengt unieke samenwerking tussen Nederlandse campings tot stand

Voor Holland Tulip Parcs – een nieuw label bestaande uit 20 luxe vakantieparken in Nederland – is door de inzet van RED Online Marketing een unieke samenwerking op de Nederlandse markt ontstaan.

De 20 gezamenlijke 4- en 5-sterren campings verspreid over Nederland zochten, als vervanger van de voormalige Camping Cheque, een volwaardig, gezamenlijk alternatief om als groep de buitenlandse markt  aan te spreken. Als specialistisch marketing bureau kreeg RED Online Marketing alle vrijheid om een nieuwe vorm van samenwerking te ontwikkelen.

Holland Tulip Parcs: Vakantieparken onder één vlag

RED Online Marketing verzorgde de complete realisatie en promotie van hun gloednieuwe websites. Ieder vakantiepark van Holland Tulip Parcs is geheel zelfstandig en heeft een sterke eigen identiteit. De aanpak van deze exclusieve vakantieparken is uniek om zich te presenteren onder één vlag richting het buitenland met één consistente look & feel naast hun eigen verkoopkanalen.

De nieuwe website biedt voor ieder vakantiepark een technisch kunstwerkje met verschillende boekingssystemen en volop mogelijkheden voor de klant. Zo is de content en tone of voice volledig marktgericht: per markt is naar specifieke kenmerken gekeken. Een Vlaming heeft nu eenmaal andere vakantiewensen dan een inwoner uit Beieren, die op vakantie naar Nederland wil.

Startpunt vakantieganger

Eigenaar Roy Platje van RED Online Marketing: “De samenwerking tussen deze verschillende campings met ieder hun eigen cultuur hebben wij als zeer bijzonder ervaren. Wij denken met deze sites de buitenlandse toerist een goed startpunt qua informatie én beschikbaarheid te bieden om een campingvakantie in Nederland te boeken. De site is reeds boekbaar voor lastminutes en binnenkort volledig operationeel voor seizoen 2018.”

Over RED Online Marketing

RED Online Marketing is gespecialiseerd in het voeren van sales gerichte online marketingcampagnes en werkt uitsluitend voor de reis- en recreatiewereld in Nederland, Duitsland en België. Deze bedrijven kunnen rekenen op een zeer breed pakket aan diensten bestaande uit succesvolle zoekmachine optimalisatie, advertenties in Google en Bing, effectieve Facebook advertising, slimme email marketing, conversie optimalisatie en strategisch advies. 

RED Online Marketing bestaat uit een team van jonge, gedreven online marketing specialisten, die de taal van de reiziger spreken. Mede door twee Duitse specialisten is RED in staat campagnes voor Nederlandstalige, Engelstalige én Duitstalige landen te verzorgen.

Over Holland Tulip Parcs

Holland Tulip Parcs biedt een selectie van 20 unieke 4- en 5-sterren campings op de mooiste toplocaties in Nederland. Alle aangesloten vakantieparken bieden top service en kwaliteit. De campings worden gekenmerkt door een gemoedelijke sfeer en persoonlijke aandacht.

Deel dit bericht:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Vrijblijvend kennis maken?

Vul het contactformulier in en wij nemen contact met je op

RED nieuws ontvangen?

0
Inschrijvingen

Ondernemers, managers & marketeers in travel & leisure die maandelijks wél al het RED nieuws ontvangen