Interim online marketeer inhuren

Extra helpende handjes op korte termijn, of juist op lange termijn extra stappen maken? Dat kunnen redenen zijn om een interim online marketeer in te schakelen. Dit kan goed van pas komen als je eigen online markteer op reis is, met zwangerschapsverlof gaat, je een tijd moet overbruggen of er een piekmoment in je branche is.

Ervaren interim online marketeers voor travel & leisure

Onze online marketeers hebben ervaring met de verschillende type bedrijven in onze branche. Van campings en vakantieparken, tot touroperators en reisbureau’s en van destinations tot attractieparken en dagrecreatie locaties. 

Iedere online marketeer heeft minstens 1 jaar uitvoerende ervaring bij een online marketing bureau. Zo hoef je iemand niet op te leiden en kan hij of zij direct aan de slag.

Vakgebieden

Voor welk kennisgebied zoek je een interim online marketeer?

In-house online marketeer mét het voordeel van een agency

Interim een online marketeer in huis nemen van een agency heeft vele voordelen. Zo neem je niet de kennis van 1 persoon in dienst, maar de kennis van heel RED Online Marketing in ons geval. Inclusief alle vakgebieden. Wel zo prettig. 

Veelgestelde vragen over interim

De online marketeer is bij ons in dienst, maar hij of zij werkt bij jou op kantoor. Zo heb jij de zekerheid van een expert, maar niet de onzekerheid van een contract. Zaken zoals loon, pensioen en vakantie regelen wij dus. Hier heb jij als opdrachtgever geen omkijken naar. Dit scheelt je een hoop verantwoording en tijd.

Die is er niet. Je kiest zelf de contractduur die jij wilt. Daardoor zit je niet vast aan ongewenste contractduur. Ook zijn we flexibel in het op- en afschalen van onze werkzaamheden.

Zeker. Ieder bedrijf is uniek en heeft zijn eigen uitdagingen. We werken juist voor iedereen om alle uitdagingen te kennen. Zo kunnen we ons specialisme in travel & leisure waarborgen als online marketeers.

Om echt stappen te kunnen maken, begint een interim samenwerking bij 1 dag per week. Zo heb je écht de helpende handen voor korte termijn, of kun je op lange termijn stappen maken. Dit is volledig flexibel en op en af te schalen. Wel zo fijn. Zo kun je ons inzetten voor wat jij nodig hebt.

Natuurlijk is werken op kantoor niet wenselijk in deze tijd. Daarom werken we allemaal vanuit huis, maar zijn we wel verbonden met de communicatie-middelen die jij zelf gebruikt. Of je nu Slack, Google Hangouts Meet, Skype, Asana, Microsoft Team of andere middelen gebruikt. Wij haken daar gewoon op in. Zo kunnen we én veilig werken én zijn we volledig connected met jouw bedrijf.

Plan een eerste kennismaking in

Wil je meer weten over interim een online marketeer inhuren?

Laat je informatie achter en wij bellen je zo snel mogelijk terug.

Roy

Deel dit bericht:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Vrijblijvend kennis maken?

Vul het contactformulier in en wij nemen contact met je op

RED nieuws ontvangen?

0
Inschrijvingen

Ondernemers, managers & marketeers in travel & leisure die maandelijks wél al het RED nieuws ontvangen