26sep

 

Midden september gaven we een Facebook-Training aan de zeer kleurrijke Spaanse travel specialist met luxe huizen! Ik waande me even een weekje in de Zuid Spanje. In een prachtig huis in een prachtige omgeving, waar de najaarszon goed zijn werk deed. Ik voelde me erg verwend, er even tussenuit, met een wijntje en boek op het terras afgewisseld met mooie wandelingen in de omgeving.

Ik vind het heerlijk rond te dwalen in oude Spaanse dorpjes, die soms voor een groot deel verlaten zijn. En ik maak graag foto’s, heel veel foto’s. Van kleurrijke afgebladderde luiken, ramen, oude teksten op muren… De kleuren die ik zag deden me denken aan de kleuren van de nieuwe herfst en winter collecties van woonmerken. Maar het werd nog mooier toen de klant enthousiast ging vertellen over haar luxe huizen, waarbij luxe niet stopt bij een prachtig zwembad, de rust en de bedrijvigheid van onder meer Malaga.

Viva Facebook of la Spain 😉

Boordevol inspiratie en enthousiasme zwierden we door de Facebook-Training heen. Woorden als merkidentiteit en het uitzetten van een prachtige lijn aan postings waren voor de eigenaar van de luxe bungalows in Zuid-Spanje een vanzelfsprekendheid. En hoe leuk is het dan dat de training ook als vanzelfsprekend uitrolde in engagement op Facebook. Uiteraard kunnen we als RED nog veel meer vertellen over de levendigheid van Social Media en stiekem staat een instagram training al op mijn verlanglijstje. Eerst maar eens met collega Lotte, Cor (voor de kenners) en Roy overleggen. Voor nu zou ik zeggen neem vooral een blik op FB en ga op zoek naar een toffe vakantie in Zuid-Spanje! Ga ik me ondertussen verheugen op een kleurrijke vakantie in Nederland. Want kijk, van deze blije lampionnen word ik nog altijd heel erg vrolijk! Zwierezwaaien en uitwaaien daarvoor geven we je de tip der tips om vooral een blik te werpen op vakantie websites waar de wadden worden aangeprezen. Deze kleurige lampen heeft het team van RED namelijk gespot op het wad. Weet jij over welk eiland we het hebben? Zo ja, stuur dan een e-mail naar silvia@redonlinemarketing.nl, omdat RED van het afgelopen jaar een special gaat schrijven met allemaal vakantiefoto’s. Doe je mee? 

Wij zitten namelijk al heel cosy klaar voor de Second Home Beurs; over toffe vakantiehuizen gesproken.

Dit artikel is geschreven door Silvia van RED

 

 

 

Stel je vraag

Je naam

Je e-mail

Waarmee kunnen we je helpen?