Facebook Agency Day 2019

Op vrijdag 17 mei was RED Online Marketing, met Facebook Ads specialist Tijmen en teamleider performance Corné, aanwezig bij de Facebook Agency Day 2019 in Dublin. A deep dive into Facebook Performance Marketing, en dat werd het ook! Onze goede samenwerking met het platform werd weer eens extra kracht bijgezet.

Enjoy Dublin

Vertoeven in Dublin is voor beide heren geen straf. Voorafgaand aan de interessante agency day genoten we van een klein Iers biertje. Gelijk een goed moment om wat lopende zaken te bespreken en bij elkaar te peilen wat belangrijk is voor de volgende dag. Na een gezellige avond begon de wandeling richting het Facebook kantoor aan het Grand Canal Square.

Facebook Performance Marketing

Na een bakje koffie werd de dag geopend. In de vorm van onder andere ons eigen contactpersoon, Babette van Gommeren, werd de eerste sessie gestart met het onderwerp “Facebook Performance Marketing”. Interessant om te zien hoe zowel Corné als Tijmen vanuit hun eigen invalshoeken relevante informatie konden binnen halen. Van agile omgaan met klantwensen tot hands on tips, alles kwam aan de orde.

Measure What Matters

Meten is weten, we weten het ondertussen wel maar toch blijft dat voor online altijd een belangrijk punt om op te (blijven) ontwikkelen. Ook wij zijn nooit uitgeleerd, Facebook zelf overigens ook niet. Wij kunnen weer aan de slag met nieuwe learnings en kijken er naar uit om Brand lift studies, Conversion lift studies en split tests op te zetten in de Facebook accounts van onze klanten. Een interessante sessie, geleid door Elsa Butler-Rees.

Creativity Rules

Na een aantal succesverhalen, waar wij hopelijk in de toekomst ook een onderdeel in spelen, werden we verrast door Gianluca Brisgoti. Zijn presentatie aangaande creatives was enorm up-to-date en bevatte een hele hoop learnings. De gebruiker en het netwerk veranderen enorm snel, mooi om te zien dat we in staat zijn mee te bewegen. Onze kennis met betrekking tot het gebruik van beeld groeit met de dag.

Let Machine Learning Work For You

Dat Facebook enorm aan het veranderen is op gebied van Advertising, dat merkten de mannen van RED ook. Automatisering is al een tijd gaande en breid zich steeds meer uit. De zeer interessante sessie vanuit Ivo Neut, een bekende van RED, gaf ons weer wat meer inzicht. Genoeg aanknopingspunten voor ons om onze klanten verder te laten groeien.

Ben je benieuwd naar meer learnings van deze dag? Of heb je vragen over Facebook Advertising in het algemeen? Tijmen beantwoord je vragen graag. Je kan hem bereiken
via onze contactpagina of bel naar 030-2746549.

Volgende keer mee naar Facebook?

Dat kan! In oktober 2019 organiseren wij een tweedaagse trip naar Dublin met bezoeken aan Facebook, Google en Microsoft. Voor meer informatie of het resereveren van je plek klik je op de button hieronder.

LEES ALLES OVER DE REIS

Deel dit bericht:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Vrijblijvend kennis maken?

Vul het contactformulier in en wij nemen contact met je op

RED nieuws ontvangen?

0
Inschrijvingen

Ondernemers, managers & marketeers in travel & leisure die maandelijks wél al het RED nieuws ontvangen