Stratech Insight Partner Login

Onlangs heeft onze partner Stratech de Stratech Insight Partner Login aan hun klanten geïntroduceerd, RED Online Marketing is een van de eerste partners die met deze tool werkt, Stratech schreef hier het volgende artikel over: 

Met behulp van deze Login krijgen partners toegang tot de Stratech Insight dasboards van de klanten van Stratech, zodat zij hun marketingcampagnes op basis van actuele inzichten nóg beter kunnen optimaliseren. Maximaal resultaat dus!

Als recreatieondernemer ben je min of meer burgemeester van je eigen dorp. Op elk vlak moet je wel een beetje kennis hebben; of dat nu is op het gebied van vergunningen, marketing, boekhouding, schoonmaak, werven van personeel of prijsbeleid. Met een beetje geluk hoef je dit niet allemaal alleen te doen en zijn er specialisten op ieder gebied die je kunnen helpen.

Stratech neemt een deel van die rol op zich door te ondersteunen met belangrijke data via Stratech Insight, door marketing tools te bieden door middel van Stratech Campaign, het optimaliseren van je prijsbeleid met Stratech Pricing en door het zijn van een kennispartner met recreatiespecialisten die jou en je bedrijf beter helpen ondernemen. Wie al werkt met Stratech Insight weet dat de dashboards je in één oogopslag inzicht geven in de actuele management informatie van je bedrijf. Wanneer je de tools combineert, kun je analyses draaien op bijvoorbeeld:

  • Prijsbeleid
  • E-mail marketing campagnes
  • Bezetting

Maar hoe meer je met die gegevens aan de slag wilt, hoe moeilijker het misschien is om de tijd te vinden voor diepere analyses. De data ‘aan elkaar knopen’ is interessant, maar hoe kun je er vervolgens op acteren? Gelukkig is dat iets waar onze marketing partners je heel goed bij kunnen helpen. We hebben daarom de Stratech Insight Partner Login in het leven geroepen.

Nóg gerichter marketing bedrijven

Veel van onze klanten werken al met één van onze partners op het gebied van marketing. Op die manier worden zij onder andere geholpen in het bedenken en uitzetten van marketing acties, het analyseren van resultaten en het optimaliseren van hun website. Onze partners hebben ruime kennis op het gebied van (online) marketing. Zo ook RED Online Marketing.

RED Online Marketing is hét bureau voor de reis- en recreatie wereld in Nederland, België, Frankrijk en Duitsland en helpt bedrijven met bijvoorbeeld hun marketing strategie, advertenties in Google, Bing, Facebook, Instagram, YouTube of met Display banners, email marketing, SEO of conversie optimalisatie.

Door middel van de Stratech Insight Partner Login heeft RED Online toegang tot de dashboards van onze klanten. Door middel van de data in deze dashboards kunnen zij direct het effect van een campagne analyseren, hebben ze inzicht in welke periodes extra aandacht verdienen en weten ze welke berichten ze naar welke gasten moeten verzenden. Zo zijn we samen in staat om het maximale resultaat voor onze klanten te behalen.

We zijn erg blij dat we via de Stratech Insight Partner Login direct inzicht hebben in actuele managementinformatie. Het helpt ons om campagnes nog beter af te stemmen op de kansen die er liggen, aldus Roy Platje, oprichter van RED Online Marketing.

Naast RED Online Marketing worden in de nabije toekomst meer van onze partners aangesloten. Benieuwd naar de mogelijkheden voor jou? Neem dan gerust contact met op met Stratech

Deel dit bericht:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Vrijblijvend kennis maken?

Vul het contactformulier in en wij nemen contact met je op

RED nieuws ontvangen?

0
Inschrijvingen

Ondernemers, managers & marketeers in travel & leisure die maandelijks wél al het RED nieuws ontvangen