RED evolueert naar adCore Platinum Agency

RED Online Marketing is sinds mei 2015 trots op haar adCore Platinum Partnership, de hoogst mogelijke ranking voor adCore. Nadat we eerst als adCore Gold Agency te boeken stonden, zijn we door blijven groeien in kennis voor adCore. De ervaring van onze drie zoekmachine specialisten heeft geleid tot de certificering adCore Platinum Agency.

adCore Platinum specialisten bij RED

Na het behalen van de gouden status behoorde RED Online Marketing al tot een van de beste adCore bureau’s van Nederland. Met de platinum status behoord RED Online Marketing tot een nog selecter gezelschap van bureau’s in Nederland. Daarvan is RED als enige gespecialiseerd in travel en leisure.

Het advertentie platform adCore geeft de mogelijkheid om op basis van productfeeds zoekmachinemarketing campagnes optimaal te beheren. Vanuit de adCore interface is het mogelijk om Google AdWords, Bing Ads en Google Shopping campagnes op te zetten en te beheren. Zo kun je gemakkelijk dynamische eigenschappen zoals: aantal nachten, prijs, verzorging kortingspercentage beheren. RED heeft de beschikking over drie ervaren adCore specialisten.

Meer weten over de adCore mogelijkheden?

Wil je meer weten over adCore of zoekmachine adverteren, neem gerust contact met ons op of kom langs voor een kopje koffie.

RED Online Marketing
Prins Clausstraat 38
3433 EP Nieuwegein
Utrecht

info@redonlinemarketing.nl
030 27 46 549

Deel dit bericht:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Vrijblijvend kennis maken?

Vul het contactformulier in en wij nemen contact met je op

RED nieuws ontvangen?

0
Inschrijvingen

Ondernemers, managers & marketeers in travel & leisure die maandelijks wél al het RED nieuws ontvangen