RED Online Marketing geselecteerd voor Google’s exclusieve International Growth Program

We zijn trots dat RED Online Marketing, Google Partner, is geselecteerd voor Google’s International Growth Program. Een kans die wordt gegeven aan een exclusieve selectie van digitale bureaus wereldwijd. Voor ons een perfect moment gezien onze groeiambitie en internationale visie. 

Het programma voor Google-partner Agencies geeft ons extra tools om onze opdrachtgevers te helpen wanneer ze willen uitbreiden naar nieuwe markten. Google’s programma is ontworpen om bedrijven (en nu dus ook onze opdrachtgevers) te helpen bij het realiseren van hun internationale groeipotentieel. RED Online Marketing is een van de weinige online marketing bureaus in Nederland die aan het programma mogen deelnemen. Wij zijn erg enthousiast over dit programma vanwege de mogelijkheden die het biedt voor onze opdrachtgevers met internationale ambities.

Wat is Google International Growth Program?

Het International Growth Program van Google selecteert internationaal georiënteerde bureaus die voldoen aan een aantal voorwaarden. Deze bureaus kunnen aan de hand van dit programma andere bedrijven helpen om uit te breiden naar het buitenland. Daarnaast geeft dit programma exclusieve toegang tot het internationale bereik, het partnernetwerk en de wereldwijde gegevensinzichten van Google. 

Wat betekent dit voor ons en onze opdrachtgevers?

Deelname aan Google’s International Growth Program is een belangrijke stap voor ons. Deze accreditatie erkent onze inzet om onze opdrachtgevers te helpen groei op internationaal niveau te realiseren en zal ons in staat stellen strategische inzichten te verwerven in consumentengedrag van over de hele wereld. 

Het Google International Growth Program gaat ons helpen op drie hoofdgebieden: 

→ Identificatie van kansen (vraag en trends) 

Door gebruik te maken van tools zoals Google’s Market Explorer, zullen we gebruik maken van Google’s interne gegevens in combinatie met wereldwijde gegevens van bijvoorbeeld Statcounter en andere Google-partners, om zo de vraag van opdrachtgevers te identificeren in markten met een hoge prioriteit. 

Voor bedrijven met een bestaande internationale aanwezigheid, zal deze tool ons in staat stellen om hun huidige prestatie-analyses te analyseren alvorens op te schalen. 

→ Marktbeoordeling (concurrentie, markt-/industrie-/plaatselijke inzichten, doelgroepgegevens) 

Het Google International Growth Program zal ons helpen om betaalde advertentiestrategieën af te stemmen op lokale markten door middel van aangepaste advertentiestrategieën, advertentieproducten, analyse- en traceringsoplossingen om de bedrijven van onze opdrachtgevers naar nieuwe hoogten te brengen.  

→ Operationele belemmeringen overwinnen (lokalisatie, betalingen, klantenservice, logistiek)  

Volgens Harvard’s Business Review is 82% van de shoppers eerder geneigd te kopen als promotiemateriaal in hun eigen taal is. Het overwinnen van subtiele culturele barrières, lokale taal, en obstakels zoals gelokaliseerde betalingsoplossingen en klantenondersteuning, kan een grote uitdaging zijn bij het betreden van een nieuwe markt.  

Tools zoals Google’s Market Finder, die informatie biedt over de aanpak van internationale betalingen, zullen ons helpen onze klanten voor te bereiden op de operationele barrières die gepaard gaan met internationale expansie. Door toegang te krijgen tot het uitgebreide netwerk van logistieke partners van Google, hebben we bovendien een onschatbare troef in handen gekregen op de weg naar internationaal succes. 

Onze aanpak

→ Identificeren 

Opdrachtgevers helpen bij het identificeren van de beste internationale groeimogelijkheden. 

→ Adviseren 

Onze opdrachtgevers adviseren over operationele planning en uitmuntende uitvoering. 

→ Lanceren  

Opdrachtgevers helpen bij het lokaliseren van hun content- en acquisitiestrategie om de bestaande internationale vraag aan te spreken. 

De volgende opdrachtgevers hebben we al mogen helpen:

Meer weten over Google International Growth Program?

Corne, onze online strateeg helpt je hier graag bij.

Corné vierkant

Deel dit bericht:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Vrijblijvend kennis maken?

Vul het contactformulier in en wij nemen contact met je op

RED nieuws ontvangen?

0
Inschrijvingen

Ondernemers, managers & marketeers in travel & leisure die maandelijks wél al het RED nieuws ontvangen