De podcast over toerisme, recreatie en vrije tijd waar je naar wilt blijven luisteren

Onze Richard heeft zijn eigen podcast en daar zijn we heel trots op!

Met deze podcast geeft hij een kijkje in de wereld van toerisme, recreatie en vrije tijd. Samen met toonaangevende personen uit de sector gaat Richard in gesprek over verschillende thema’s in de branche. Interessant, innovatief en bomvol inspiratie. Ook benieuwd naar deze podcasts? Lees hieronder meer over dit leuke initiatief!

Een mooi initiatief: de podcasts van Richard Otten

De podcast is midden in de coronacrisis gelanceerd, juist in een tijd dat het volgens Richard belangrijk was om stippen aan de horizon te blijven zien en perspectief te houden. Mede daarom is besloten om dit concept te lanceren en zo de luisteraar te helpen om zich voor te bereiden op de toekomst. Zelf zegt Richard hierover: “Kennisdeling is voor mij een belangrijk onderdeel van ons werk binnen toerisme. Door ervaringen uit te wisselen, komen we tot nieuwe inzichten en ideeën die de branche verder vooruit helpen. Zowel tijdens als na de lastige periode waarin onze branche nu zit”.

Gesprekken waar je geen genoeg van kunt krijgen

Inmiddels staan er al vele podcasts van Richard online, en we kunnen niet anders stellen dan dat de podcasts een genot zijn om naar te luisteren. Vele grote namen zijn inmiddels langsgekomen om hun ervaringen, meningen en expertise delen. Gevarieerd zijn de podcasts zeker, want elke gast heeft zijn eigen verhaal. Dit zorgt ervoor dat er een interessante dynamiek ontstaat en diverse onderwerpen de revue passeren. Genoeg interessants om naar te luisteren dus!

Wil jij ook luisteren naar de podcasts van Richard Otten? Dat kan onder andere via Spotify, iTunes, Apple podcast, Soundcloud en Stitcher.

Deel dit bericht:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Vrijblijvend kennis maken?

Vul het contactformulier in en wij nemen contact met je op

RED nieuws ontvangen?

0
Inschrijvingen

Ondernemers, managers & marketeers in travel & leisure die maandelijks wél al het RED nieuws ontvangen