5 ontwikkelingen en noviteiten in (online) recreatiemarketing

Eind februari verschijnt de nieuwe editie van Recreatief Totaal; een magazine voor trends en noviteiten in leisure. Voor deze editie namen we een kijkje in de veranderingen die online marketing biedt voor recreatie ondernemers.

Online verandert namelijk snel. Heel snel. Voor een recreatieondernemer zijn deze ontwikkelingen nauwelijks te volgen. Laat staan dat het mogelijk is om te bedenken hoe je als ondernemer hiermee om moet gaan. En dan hebben we het nog niet eens over het inzetten hiervan.

Heb jij met online marketing te maken in de recreatiebranche? Wees je dan bewust van de volgende ontwikkelingen.

Wil je het gehele artikel lezen? Het volledige artikel met tips & trics komt uit in het magazine Recreatief Totaal van februari.

5 ontwikkelingen in recreatiemarketing

Een korte sneak preview van alle punten die uitgebreid behandeld worden in de aankomende editie van Recreatief Totaal…

1. Ja, echt… uw gast gebruikt een smartphone Het gebruik van mobiel zet door. Heeft jouw website een lagere conversie? Dan komt dit mogelijk doordat meer mensen mobiel gebruiken, terwijl je website toch niet helemaal geschikt is voor mobiel. Tip: gebruik de resizer van material.io om op ieder formaat door je website heen te lopen.

2. Relevantie Advertentiegiganten snappen goed dat je relevant moet zijn voor de lezer. Persoonlijk contact boven alles. Daarom blijft e-mail een belangrijk kanaal voor de toekomst!

3. Nieuwe technieken en robotisering Waar 2016 niet het jaar van Virtual Reality is geworden, ga je in 2017 wel veel horen van Mixed Reality. Neem daarnaast ook eens een kijkje in de wereld van chatbots.

4. De invloed van Voice Search Zoekopdrachten verspreiden met je stem… de nieuwe manier van zoeken. In de VS gebruikt 55% van de tieners en 41% van de volwassenen (n=1.400) Voice Search al. bron: googleblog.blogspot.nl

5. Video en social media advertising Afgelopen jaar brak video door op social media. Bedenk Facebook eens zonder video. Adverteer je in 2017 op social media. Gebruik video materiaal.

Wil je het gehele artikel lezen? Het volledige artikel met tips & trics komt uit in het magazine Recreatief Totaal van februari.

Deel dit bericht:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Vrijblijvend kennis maken?

Vul het contactformulier in en wij nemen contact met je op

RED nieuws ontvangen?

0
Inschrijvingen

Ondernemers, managers & marketeers in travel & leisure die maandelijks wél al het RED nieuws ontvangen