Voor 3e jaar op rij bij beste bureaus van Nederland in Emerce100

We zijn op 29 april 2021 voor de 3e keer uitgeroepen tot één van de beste online marketing bureaus van Nederland. Deze prijs wordt jaarlijks uitgegeven door het vakblad Emerce. In 2019 en 2020 werden we al eerder door klanten en leveranciers verkozen tot een van de beste bureau’s van Nederland. Helemaal na afgelopen 1,5 jaar van coronacrisis maakt dit ons enorm trots.

Voor 3e jaar op rij in de Emerce100 🥳

We zijn met 5 sterren in de categorie Digital Marketingbureaus opnieuw een van de beste online marketing bureaus van Nederland. Ook zijn we voor de derde keer op rij het enige bureau dat gespecialiseerd is in de travel en leisure branche.

Emerce100 is een imago-onderzoek waarbij beslissers die werkzaam zijn in de online marketing, ICT,  e-business en dienstverleners in Nederland beoordelen. Er zijn 4 onderdelen waar de deelnemende bedrijven op beoordeeld worden, namelijk:

  • Kennis/know-how
  • Prijs-kwaliteitverhouding
  • Betrouwbaarheid
  • Flexibiliteit

Gevoel van trots na uitdagend jaar

‘’Het afgelopen jaar was voor al onze klanten een uitdagend jaar, we hadden het gevoel in het oog van de storm te staan. Het is een hele eer dat onze klanten en relaties ons zo goed beoordelen. Een groot compliment voor het hele team wat dit jaar keihard gewerkt heeft.

Een maand geleden werden we door een vakjury van Microsoft al beloond met een tweede plaats van Europa bij de Europese Community Response Award voor ons initiatief ComebackMarketing.nl. Ik ben heel dankbaar om te zien dat we ook in deze publieksprijs van Emerce zo hoog scoren” aldus Roy Platje.

emerce100 2021
emerce 100 2021 red online marketing beste online marketing bureaus nederland

Deel dit bericht:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Vrijblijvend kennis maken?

Vul het contactformulier in en wij nemen contact met je op

RED nieuws ontvangen?

0
Inschrijvingen

Ondernemers, managers & marketeers in travel & leisure die maandelijks wél al het RED nieuws ontvangen