By: Turid Aan: 09-04-2019 In: Al onze artikelen over online marketing Comments: 0

Met trots kunnen wij vertellen dat RED nummer 1 is geworden in de categorie Digital Marketingbureaus van de Emerce100. Met 6 sterren heeft RED de eerste plaats behaald, dit is een unicum, nog nooit eerder behaalde een organisatie 6 sterren in de Emerce100.

Lees verder
By: Turid Aan: 20-03-2019 In: Al onze artikelen over online marketing, Google Ads Comments: 0

Met een Smart Display campagne profiteer je van Googles kracht: machine learning. Op deze manier kun je een potentiële gast of boeker bereiken met een specifieke boodschap voor die persoon, voor het bedrag dat jij er als bedrijf voor over hebt. Benieuwd hoe wij dit inzetten voor onze...

Lees verder

Ook dit jaar presenteerde Google het jaaroverzicht van alle zoektrends in de reisbranche. Ook dit jaar zat het rapport weer vol met interessante insights waar je als bedrijf in de reisbranche zeker je voordeel mee kunt doen! Warme zomer? Minder last-minutes. Het was een prachtige warme en vooral lange...

Lees verder
By: Tijmen Pars Aan: 11-12-2018 In: Al onze artikelen over online marketing Comments: 0

Het Travelmedia Congres in Brugge had weer een hoop interessante keynotes en workshops in het dagprogramma. Travelmedia vierde eerder dit jaar het 10-jarig bestaan en dat zagen Tijmen en André (beiden werkzaam voor RED Online Marketing) duidelijk terug.

Lees verder

Van 16 tot 18 november 2018 vond Conversion Hotel 2018 plaats. Voor ons was dit, na afwezigheid tijdens Conversion Hotel 2017, de tweede keer. Ook dit jaar was het weer een enorm leerzaam weekend met verschillende topsprekers over Consumer Psychologie, Experimentation, Google Analytics, heel veel plezier & super leuke aanwezigen.

Lees verder
23sep

De laatste weken komt heel zakelijk Nederland in beweging. Vanaf 25 mei moeten alle organisaties zich houden aan de nieuwe privacywetgeving: de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG / GDPR). Deze wet vervangt de huidige Wet bescherming persoonsgegevens en stelt strengere eisen aan de manier waarop persoonsgegevens worden verwerkt. Na lang...

Lees verder

Elk jaar wordt gestart met een mooie planning, ook voor e-mailmarketing. Hoe staat het er nu voor? Worden de doelstellingen behaald? Bekijk welke elementen je na kunt lopen om alles weer op scherp te stellen. Lees meer..

Lees verder

Facebook ken je en waarschijnlijk heb je ook weleens gehoord van Facebook Advertising, het betaalde platform van Facebook die adverteerders de ruimte geeft gemakkelijk de beoogde doelgroep te bereiken. Maar zet je dit kanaal ook in binnen jouw online campagne? En zo ja, doe je dit met een gedachte?

Lees verder
12sep
09sep