Accreditaties

Sinds de start van RED Online Marketing in 2006 hebben we veel expertise opgedaan in de online travel & recreatie branche. Bekijk hier al onze accreditaties.

Accreditaties

Google Premium Partner

RED Online Marketing is door Google gecertificeerd als Google Partner. Om deze partnerstatus te behalen is het vereist om meerdere gecertificeerde specialisten in dienst te hebben, een bepaald budget te hebben beheerd en voldoen aan Google’s prestatie lat. Dit partnerschap brengt RED en Google dichterbij elkaar, waardoor onze klanten profiteren van ons partnership.

google premier partner badge

adCore Partner

Naast het partnerschap met Google, is RED door adCore (een van ‘s werelds krachtigste SEA tools) verkozen als adCore Partner. Inmiddels hebben we het hoogste niveau behaald, namelijk de het Platinum Partnerschap. Dit wil zeggen dat onze specialisten enorm veel kennis hebben van adCore.
zoekmachine adverten adcore platinum agency

Bing Ads Accredited

Onze search advertising specialisten zijn ook bekend met Bing Ads, het advertentieplatform voor de zoekmachine Bing. Met de kennis van onze specialisten kunnen we onze klanten vooruit helpen met Bing Ads en als een van de eersten wijzen op de functionaliteiten die Bing uitrolt.

bing ads adverteren bureau travel leisure gecertificeerd

RECRON TOP Adviseur

RED Online Marketing is sinds 2015 verkozen als TOP Adviseur door brancheorganisatie RECRON. Dit is behaald middels vele goede referenties in de recreatiebranche die RED heeft behaald.

ANVR Business Partner

Naast onze accreditaties, referenties en kennis voor de verschillende diensten die RED biedt, zijn we ook ANVR Branchepartner. RED Online Marketing is hiervoor toegelaten door onze focus en kennis van de reiswereld.