Top 3 van de best gelezen cases van 2021

€56.000 meer omzet door slimmere en geautomatiseerde e-mailmarketing

Nog vaak komen we tegen dat e-mailmarketing onderschat wordt. Toch is het een van de best converterende online marketing kanalen. Ook gelooft 72% van marketing bedrijvend Nederland dat e-mail belangrijker is geworden sinds de corona crisis. Hoe je daarvan kunt profiteren, zonder veel tijd kwijt te zijn aan handmatige mailtjes? Simpel. Geautomatiseerde e-mailmarketing oftewel e-mailmarketing automation.

290% groei in vindbaarheid met VisitAmstelveen

De afdeling Economische Zaken van de gemeente Amstelveen zet sinds juli 2020 het destinatieplatform Visit Amstelveen in om bewoners en bezoekers te informeren over het vrijetijdsaanbod in de stad. In november 2020 klopte VisitAmstelveen bij ons aan. Zij hadden de wens om door het effectief inzetten van verschillende marketingkanalen.

210% meer omzet door continue optimalisatie van de website

Hoe kan er zo effectief mogelijk online marketing ingezet worden wat resulteert in groei in boekingen en omzet? Dit is waar wij met de klant Strandplevier Suites naar gekeken hebben. Strandplevier had de wens om slimmer om te gaan met de marktvraag en zo meer omzet met hetzelfde aantal website bezoekers te behalen.

RED nieuws ontvangen?

0
Inschrijvingen

Ondernemers, managers & marketeers in travel & leisure die maandelijks wél al het RED nieuws ontvangen