Legal vraagstukken

Het kan zijn dat je als organisatie/ondernemer vragen hebt over juridische documenten voor op je website (algemene voorwaarden, een privacy statement of een disclaimer). 

Bij RED Online Marketing onderstrepen we het belang van deze documenten. Daarom werken wij samen met een juridische partner: XY Legal Solutions. Zij zijn gespecialiseerd in het opstellen van deze documenten. Het fijne is, dat zij veel verstand hebben van de ‘online juridische aspecten’. 

Hieronder lichten wij toe welke documenten je organisatie nodig heeft. Voor meer informatie hierover kan je het formulier hiernaast invullen, een e-mail sturen of even met ons bellen

Waar kunnen we je precies mee helpen?

Algemene voorwaarden

Met algemene voorwaarden voor je bedrijf, zorg je voor dekking op verschillende gebieden. Zo verschaf je helderheid aan klanten. Onder andere betalingsvoorwaarden, aansprakelijkheidsclausules en leveringsvoorwaarden komen aan bod. XY Legal Solutions stelt, na het stellen van de juiste vragen, de algemene voorwaarden op voor jouw bedrijf. Je ontvangt vervolgens een keurig document waarbij ook de vormgeving in de stijl van jouw bedrijf is. Je kunt de algemene voorwaarden daarom direct na oplevering implementeren.

AVG: privacy statement opstellen (Nederlands en Engels)

De AVG wetgeving van 25 mei 2018 verplicht ondernemers en andersoortige organisaties onder andere een privacy statement te hebben. Maar wat moet hier nu precies in vermeld worden? Werk ik überhaupt wel conform de AVG wetgeving? Terechte vragen waar XY Legal Solutions het antwoord op weet. Wij adviseren je graag over AVG en stellen het privacy statement voor je op. Hierbij kijken we verder dan de AVG wetgeving: we analyseren jouw situatie eveneens aan de hand van ‘Guidelines’ die de AVG begeleiden.

Disclaimer

Een disclaimer dient ertoe duidelijkheid te verschaffen over je website aan bezoekers. Hierin worden kort een aantal aansprakelijkheden met betrekking tot de website uitgesloten. De disclaimer verzorgt transparantie voor bezoekers. Een disclaimer voor de e-mail footer is eveneens mogelijk.