Email Marketing

Van gehele customer journey processen tot een welkom-thuis-mailing. RED kan als email marketing bureau begeleiding, advies en implementatie leveren voor jouw campagnes. Met name in de recreatie & reisbranche is email marketing de verbindingsfactor tussen de verschillende fases in het beslissingsproces. Email marketing is misschien niet het meest hotte marketing kanaal. Wel het meest effectieve. Maar liefst 70% van de Nederlanders laat zich via e-mail verleiden tot het doen van een online aankoop. Dit bleek uit het Nationaal E-mail Onderzoek 2014 (n=1902).

Op zoek naar een Email Marketing bureau?

RED oogstte al verschillende prijzen en nominaties met slimme email campagnes. Een e-mail moet relevant zijn voor jouw lezer, niet alléén voor jouw bedrijf of organisatie. Hoe onze email specialisten graag werken?

  • Inventariseren van jouw behoefte & doelstellingen
  • Analyseren van jouw huidige email activiteiten & landingspagina’s
  • Inventariseren hoe jouw doelgroep bereikt wordt
  • Bepaling van strategie & communicatie
  • Opzet & start van email campagne of proces
  • Evaluatie van resultaten
  • Optimaliseren van email marketing campagne of proces.

Email Marketing Award 2010 met BoekVandaag.nl

We wonnen er al eerder Email marketing prijzen en nominaties mee en zijn ons blijven specialiseren in de beste en meest effectieve manier van e-mail verzending. Zo staan onder andere de Email Marketing Award 2010 met Boekvandaag.nl en een nominatie van de Email Marketing Award in 2011 op onze naam. We zijn professioneel reseller van de emailmarketing software Clang. Dit is Nederlands meest innovatieve Email Marketing software van E-village. Wil je overstappen op het gehele beheer van e-mailmarketing campagnes? Dan kunnen wij een zeer concurrerend voorstel doen voor het gebruik van Clang.

De campagnes worden altijd beheerd door Clang Certified Professionals.

Benieuwd naar de mogelijkheden die RED jou te bieden heeft voor een winnende e-mailcampagne? Neem vandaag nog contact met de e-mailmarketingspecialisten van RED.

Altijd ons laatste nieuws?

Stel je vraag

Je naam

Je e-mail

Waarmee kunnen we je helpen?

[recaptcha]

RED Online Marketing

RED is een online marketing bureau en werkt uitsluitend voor reis- en recreatie wereld in Nederland, België en Duitsland. Zo zijn we sinds 2015 zowel ANVR Business Partner als RECRON Top Adviseur. We werk(t)en o.a. voor OTA’s, reisbureau’s, vakantieparken, campings en hotels.

Vrijblijvend kennis maken?

Stuur een mail aan Roy!