Masterclass Online Marketing 2016

Masterclass Online Marketing (ANVR-leden only)

Na de succesvolle online marketing webinars van afgelopen tijd en de online marketing cursus, starten we met een Masterclass Online Marketing. De Online Marketing Masterclass is speciaal opgezet voor – en ook uitsluitend te bezoeken door ANVR leden. Waarom? Omdat we graag onze kennis delen met de markt.

Voor wie?

… Je bent verantwoordelijk voor de (online) marketing van je organisatie.

… Je hebt geen of weinig ervaring (tot 2 jaar) met genoemde onderwerpen

… Je bent werkzaam bij een bij ANVR aangesloten bedrijf

Hieronder meer informatie over de Masterclass Online Marketing – speciaal voor ANVR leden.

  • Datum: Woensdag 12 oktober 2016
  • Tijd: 09.30 uur tot 15.30 uur
  • Locatie: Corendon Vitality Hotel

LET OP: De Online Marketing Masterclass (ANVR-Leden Only) voor 2016 is verlopen. Het is uiteraard wel mogelijk om je aan te melden voor De Online Marketing Masterclass (ANVR-Leden Only) 2017

 

Voor wie we werken

Als officieel branchepartner van het ANVR kun je zeggen dat RED het beste voor heeft met de reisbranche. Zo werk(t)en we o.a. voor OTA’s, (fysieke) reisbureau’s en touroperators.

Met onze klant Tjingo hebben we samen de AdWords campagne geherstructureerd plus een advertentie campagne in Bing opgestart. Resultaat? Een 103% hogere conversie en 250% groei in omzet.

Naast de reiswereld, helpen we succesvol veel recreatie bedrijven met online marketing. Zo we werk(t)en o.a. voor vakantieparken, campings en ketens in de binnenlandse én buitenlandse recreatiewereld. Van Nederland tot Hongarije en van Frankrijk tot Curaçao.

Trots als een pauw werden wij in 2015… In dit jaar zijn we verkozen tot RECRON TOP Adviseur na meerdere goede aanbevelingen van recreatie bedrijven.

Ons hart gaat sneller kloppen van alles wat met vakanties en toerisme te maken heeft.

Samen met onze klanten hebben we meerdere prijzen en onderscheidingen behaald. Zo bekroonde de flashsale site BoekVandaag.nl zich bijvoorbeeld met een Thuiswinkel Award en een Email Marketing Award in 2010. Iets waar we nog steeds heel trots op zijn.

Waar we goed in zijn

Strategie 100% 100%
Analytics 96% 96%
Search Advertising - 99% 99%
Conversie Advies 82% 82%
Social Advertising 89% 89%
Email Marketing 80% 80%

RED's Team

Maak kennis met onze financiële helden, cijfer junkies, koffie lovers, wielren gekken, maar uiteindelijk jouw hulp naar meer boekingen en online omzet.

RED Online Marketing

RED is een online marketing bureau en werkt uitsluitend voor reis- en recreatie wereld in Nederland, België en Duitsland. Zo zijn we sinds 2015 zowel ANVR Business Partner als RECRON Top Adviseur. We werk(t)en o.a. voor OTA’s, reisbureau’s, vakantieparken, campings en hotels.

Vrijblijvend kennis maken?

Stuur een mail aan Roy!